Spitzen

Voor klassiek ballet: soepele balletschoenen van canvas of leer, meet doorlopende of split-sole, in zwart, wit, roze of tan. Spitzen worden speciaal aangemeten. Hiervoor kun je het beste een afspraak bij ons maken. En neem altijd je oude spitzen mee.

Jazz schoenen

Voor jazz- en moderne dans zijn er verschillende dansschoenen. Bijvoorbeeld een instapper, hoge of lage jazzschoenen gemaakt leer of canvas. Voor moderne dans zijn er footies. Hierdoor lijkt het alsof je op blote voeten danst. Je voetzool en je wreef zijn beschermd. Door het leer aan de onderkant kun je goed draaien.

Jazz sneakers

Danssneakers worden gebruikt voor streetdance, hip-hop, line-dance of Zumba. Ze zijn comfortabel, stevig en ontlasten de gewrichten.

Latin schoenen

Ook voor ballroom, latin en salsadans hebben wij schoenen op voorraad. Hierin hebben wij verschillende hakhoogtes en materialen. Onze collectie hierin varieert.

Tap schoenen

Bij tapdance heb je tapschoenen nodig. Het zijn veterschoenen met een lage hak. Onder de leren zool zijn taps met klakbord bevestigd. Zo kan jij het typische ‘tap’ geluid maken terwijl je danst. Voor extra grip heeft de zool een rubberen inzet.

Alle dansschoenen moeten goed zitten zodat jij de sterren van de hemel kan dansen. Dus kom je binnenkort eens passen?

Contact

Rutten4Dance

Handelsnaam Modeschoenen Rutten

Oude Koemarkt 44

8601 EK, Sneek

dans@rutten4dance.nl

0515-414584

-> Rutten4Shoes

Social media